November 24, 2017

Diensten

Technieken

Een gelnagel wordt gecreëerd door verschillende lagen gel op de natuurlijke of kunstnagel aan te brengen, die vervolgens wordt uitgehard onder een uv lamp. Uw gelnagels zijn supersterk, steeds glanzend en mooi van kleur , gegarandeerd voor 3 tot 4 weken.
Het is raadzaam uw nagels om de 3 à 4 weken te laten bijwerken, daar het breekpunt te ver uitgroeit.

Nagelversteviging

Wij zijn volledig thuis in het verstevigen van natuurlijke nagels bij dames en heren, dit gebeurt op een zeer natuurlijke wijze.

Nagelverlenging

De nagels verlengen is niet altijd noodzakelijk, uw eigen nagels zijn vaak lang genoeg om toch een optimaal resultaat te bekomen.
Door uv gel aan te brengen in natuurlijke, french manicure of colorgel kunnen wij u een waaier van mogelijkheden bieden.
Wenst u uw nagels toch te verlengen, dan gaan wij over tot de plaatsing van kunstnagels, niet te onderscheiden van natuurlijke nagels.

 

Colorgel

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment van kleuren. Deze uv gels vervangen de gewone nagellak. Onze colorgels houden gegarandeerd minstens drie weken op de nagels, gedaan met afgeschilferde nagellak. Wij creëren nagels die perfect bij u passen.

 

French Manicure

De befaamde “ witte boord “

Door het creëren van een witte boord op de top van de nagel, lijken uw nagels eindeloos lang en ogen ze steeds optimaal verzorgd.
Het grote voordeel van de french manicure is dat deze look bij alles past, zowel doordeweeks als supergala.

 

Nail Art

Kunst op Nagels

Subtiel, chic, passend bij uw kledingstijl of voor een speciale gebeurtenis, met nageldecoratie kan je alle kanten op.
Door gebruik te maken van nageldecoratie worden uw nagels uniek.
Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, zoals je kan zien op de foto’s.
Wij zorgen voor de middelen en helpen u met ideeën.

 

Pedicure

Een must voor elke vrouw

Naast het verzorgen van handen hanteren wij ook de techniek in de verzorging van voeten.
Zowel naturel, french look, colorgel en nageldecoraties, maar dan wel op de teentjes.

Een uiterst verzorgde en elegante uitstraling, begin alvast maar te dromen van die mooie sandalen en lekker luieren aan het zwembad.
Omdat teennagels langzamer groeien dan de nagels van de handen, heeft u hier gemiddeld 6 tot 8 weken plezier van, vaak nog langer.